CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

TOLONG KLIK

Tuesday, February 28, 2012

INI MRSM PUNYA CERITAAAAA....


PELAJAR-PELAJAR TEKUN MENJAWAP SOALAN UJIAN KIMIA. SUNGGUH KUSYUK MENJAWAB SAMPAI TAK SEDAR CIKGU DIBELAKANG.

SUASANA SUNYI SEPIK..BAGAI DILANDA GARUDA..MANA PI SUMA ORANG..CAM CUTI JER..NI LA SUASANA SEKOLAH TIME EXAM
"SILENT"












NAK PENGSAN RM100 BERBARIS MASUK TANPA HENTI.....

SAYA SUDAH MEMPEROLEHI RM60,700 DLM MASA DUA BULAN
DENGAN BISNES TERULUNG TAHUN INI!!


Adoohaiii...tajuk tak tahan...bleh caye ker ni???? ni la email yg chegu dapat.masa chegu sedang  nk meng"upload" fail assignment untuk di "send" ke  lecturer.. rase nak try..kekeke..ade hati..pahtu chegu pk x payah la duk melayan menda-menda camni..ntah betul ntah tidak..ye dokk...hehehehe...jgn mare yeee..



cuba-cuba jer

asslammulaikum..
penat betol arini..sibuk mencari tutorial blog smpai x sedar da petang...da abis exam..sesi menanda kertas plak..huhu..gud luck to me..


Monday, February 27, 2012

BANtuan rakyat 1 MALAYSIA???














 
Ape kejadian nih..mak oii ramainyee orang dalam Maybank..Satu scenario yang luar besa! hanye besa berlaku time dapat gaji atau awal taun untuk kluar deviden ASB.. ari ni penuh sempena ape plak yerr....

tengokkkkk sampai ke luar bank ramainye manusia..sah kene siasat ni coz luar besa nih

ohhh...padan la ramai cz diorang nak tunaikan cek Bantuan Rakyat Satu Malaysia tu rupanyeeee...ingatkan ape kes tadi..klu cam tu  chegu tak terlibat la w/pun rase cam perlu jek bantuan nih...tp LAYAKKKK keww..hehehe..apahal la chegu pi bank arini yekk????huhu sebenarnya chegu pun  nak tunaikan cek yang dah beberapa lama tak tertuani-tunai nih.


Klo da macamni punya ramai tggu turn nak tunaikan cek..nampaknye lain kali saje la..x larat nak tggu.simpan lagi la cek ku ini..Lgpun berapa sangat la cek chegu ni berbanding cek dorang tu yang lagi banyak RM 500 tuuuu..sapa nak bagi..huhuhu..terima kasih lah kat kerajaan Malaysia di atas keprihatinan kepada rakyat yang susah..Tuk chegu Lin tak dak ka...heheheh..

  








Sunday, February 26, 2012

SAPA KATA KERJA CIKGU SENANGGGG!!!!....


Ingatkan minggu exam relax skit.Ikut jadual exam pun arini sakali je kene jaga exam. Termasuk esok dan lusa.So chegu Lin ingat banyak la masa santai-santai skit..rupa-rupanya lagi melambak keje dalam week ni. Arini sibuk menaip minit mesyuarat kejohanan olahraga MRSM kali pertama. Mak oiiii punye la panjang minit nye sampai 8 mukasurat. Mengalahkan assignment ku. Mau tak muak menaipnye..huhuhu..dari kul 8 pagi taip sampaiii la kul 1 tgh baru la siap(berselang seli menjaga exam)..

Pastu ingat da settle, dok lagi...sebagai S/u kmu kene ada semua jadual perlawanan dan senarai nama peserta sukan kata chegu D ...adohaiiii...kene pi carik plak softcopy menda-menda tu untuk diagihkan kepada cikgu-cikgu penasihat rumah sukan.separa tensen sudah...Masalahnye pendrive chegu ni da penuh semua almaklumlah banyak sangat maklumat yang disedut..terpaksa la keluar pi beli sekejab pendrive semata-mata untuk menyedut maklumat olahraga ni plak.


Oklahh, pahtu chegu R ketua jk hadiah plak ajak pi beli hadiah untuk minggu aktiviti rabu ni. Memandangkan chegu lin  ajk hadiah jugak ok sajalah..harap-harap adreanna x kene injek nipah hari tu..klo tak terpaksa la bagi dua diriku ini..

Pahtu tiba-tiba sorang chegu S datang meminta chegu bekerjasama dengannya untuk menyiapkan jadual waktu sekolah yang baru kerana  jadual waktu sekarang terpaksa dirombak oleh kerana untuk sesuaikan jadual KAT 1 and PBS bagi form 1..Memandangkan chegu juga jk Jadual Waktu sekolah..ape bleh ku katakan..stressssssss.....kenapa sume datang dalam masa yang sama...x larat laa..

Moral of the story :sape kate kerja cikgu senang.....

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

salam semua...kali ni post tentang  tambah follower lagi..ye la chegu kan baru lagi dalam arena ber blog ni...so amat-amat la memerlukan follower supaya femes skit blog che gu nih..hikhikhik..(gelak ngengada)..sesapa yang berminat pun bleh ikot cam chegu jugak..Meh ramai ramai tambah followe sampai pengsan :)

 
ohhh...sebelum terlupa tarikh tutupnya 3/3/12...Jgn ketinggalan..mai cepat cepat join..-chegu Lin-