CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

TOLONG KLIK

Saturday, February 25, 2012

hARi SaBTu Nan IndaH

24/2/2012 - Hai..jumpa lagi. Hari sabtu nan indah..itulah yang ku rasa coz cuti yang amat berbaloi..x perlu pikir ape2 tentang keja..uppps(teringat assignment x siap).ahhh..lantak pi la.lain kali pikir.huhuhu..So makan apa kita hari ni.jenguk dapur x de pe nak masak, tambahan gas dapur pun da habis, ntah bile nk beli. Kata sepakat diambil with hubby makan kat luar jela..huhu..cam x besa :)..luar besa klo masak kt umah sebenarnya..hehehe..mula2 pg merry brown dlu beli bubur ayam buat putri tercenta (adreanna la tu).die pun da nampk lapar gile coz da pukul satu x makan2 lg.huhhu..sabar ye tayang..

alamak!! no 13..lama lagi ker nak tggu ni..kelaparan la nampaknya adreanna..rupa2nya x la. lima minit jer da siap..take away chicken porrage siap..


Tempat = KFC Mukah-Amoi-amoi...anak ngan ayah makan x pandang kiri kanan dah..lapar sangat da la tuh..Adreanna memandang ayahnya meletak kentang putar dalam roti dengan penuh pengharapan..harap-harap ayah akan bagi die sikit..huhuhu..kite da beli ke die bubur ayam MB yang sedap lg delicious x mau..suka lagi makan kentang wedges kfc. Adreanna memang camtu, ape yg ayah ibu makan tu lagi dia suka..die penye die x suka..hehehe..


harapan tinggal harapan...ayah makan sorang-sorang jer..huhuhuhu..cian adreanna..makan je la bubur ayam tu lagi sodap dari roti kfc ayah.adreanna tengah tekun mengigit kentang wedges nya..daku pulak x sabar nak menghabiskan ayam KFC tu..jeng..jeng..telah tiba masanya untuk makan..

Selepas semua kekenyangan..aku ajak hubby balik..tp die tak mau..nak jenjalan lagi..jenjlan ke mane kt mukah ni..pusing2 tang tu balik..oooooo br teringat arini pasaraya OneStop grand opening arini..satu2nya pasaraya yang ada escallator di Mukah ini..hehehe.sori x sempat nk amik gambar..wowww...berduyun2 orang nk menjenguk barang2 yang ada di one stop ni..besa la keadaan pasaraya pertama kali bukak..tambahan sape yang x penah guna escallator ni la pertama kali dapat merasa...hehehe..pastu round sekali da boring..banyak barang2 keperluan rumah dan pakaian suma made in China ala-ala cam barang2 kat Supersave la ni.

0 comments: