CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

TOLONG KLIK

Sunday, February 26, 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

salam semua...kali ni post tentang  tambah follower lagi..ye la chegu kan baru lagi dalam arena ber blog ni...so amat-amat la memerlukan follower supaya femes skit blog che gu nih..hikhikhik..(gelak ngengada)..sesapa yang berminat pun bleh ikot cam chegu jugak..Meh ramai ramai tambah followe sampai pengsan :)

 
ohhh...sebelum terlupa tarikh tutupnya 3/3/12...Jgn ketinggalan..mai cepat cepat join..-chegu Lin-

5 comments:

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni sambung melawat kawan2 dari segmen cik lezza. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

dilakhir said...

jln2 ke mari,datang dari segmen yg sama..

done follow :)

Iera balqis said...

salam...datang dari segmen yg sama..

done follow..hit me back..tq :)

http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

cik chemist said...

done follow ^_^ jenguk sini plk ye..

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html