CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

TOLONG KLIK

Saturday, February 25, 2012

Sinopsis The Twilight Saga - Breaking Dawn

OHHH... akhirnya...bermulanyaaa final chapter filem twilight ni..1st Twiligt Saga tengok itupon coz member kate best giler cerita ni..so aku pun layan la...besa jer..huhuhu..bengang member ku itu coz die fanatik betul dengan cite twilight ni sampai beli sume siri buku twilight ni. punya le tebal setiap siri tu..klo saya x mampu nk abis bace tu tebal sangat bukunye..tengok cite bole le..tp tajuk yang tengah2 tu x tengok da..alih2 tengok yang final penye..tp memang best la siri Breaking Down Part 1 ni..Tp agak pelik jugak cite ni bleh ker manusia kawen ngan vampire pastu siap leh dapat anak lg..kemain come plak tuh..kehkehkeh..nama pun cerita kan..Dlam cite ni jakop n edwad kulen ni sama sama berganding bahu untuk menyelamatkan Bella dari serigala2 yang ingin membunuh Bella kerana bakal melahirkan vampire yang amat dasyat dan bahaya kepada manusia katenye..Akhirnya berkat kerjasama 2 orang yang cintaa sangat same Bella ni terselamat la Bella dari dibunuh oleh serigala2 jadian yang lain. Namun Bella ni tetap la mati coz tidak tahan dengan kandungannya yang gemarkan darah..Akhirnya terpaksa adwad kulen ni mem' vampire' kan si Bella nih..Pastu.........apa jadi...jeng..jeng..jeng...nantikanlah Twilight-Breaking Dawn Part 2 plak yer...hehehe..x pat cite coz  x tingok lagi..

0 comments: