CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

TOLONG KLIK

Saturday, February 25, 2012

"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".


 Tengah membelek2 blok orang lain tiba2 terspak plak dengan blog MD nih..Die buat segmen menambah follower..pe lagi chegu join le...lg pun blog chegu blum ader follower..mana nk tau join ni nanti ade plak follower..ske2 jer..cemana nk join?????



 
 

Apa yang korang kena buat ialah :

1. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".
2. Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry ni.
3. Buat entry simple ja.. Tak payah susah-susah.
4. Tag beberapa orang rakan.
5. Tinggalkan komen di entry ini.

Tarikh Tutup : 3/3/2012 pukul 11.59pm.

Nota Tambahan :

  • MD sendiri akan buatkan link follow button korang.. jangan risau..
  • Sistem grouping akan dijalankan.. Korang akan dibahagikan kepada beberapa group.. Satu group 50 orang.. So korang kena follow 49 ja la.. Nanti kalau letak beratus nantu pengsan pulak..
  • Selepas korang telah ditetapkan dalam group mana, korang mestilah follow semua skali peserta dalam group tersebut.. Jujur ok !
  • Waktu menfollow akan diberitahu kelak.. Korang boleh follow blog MD dan like page facebook MD untuk mengetahui maklumat lanjut.

JOOOMMMM TRYYYY!!!!

 

3 comments:

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

QasehSuci said...

Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html